CONDIȚII GENERALE 

Toate informațiile furnizate către RHYNNA FASHION SRL vor fi utilizate doar pentru efectuarea comenzilor, în temeiul legislației în vigoare. Astfel, RHYNNA FASHION SRL nu dă niciunui terț informații privind adresa dvs de e-mail, nu incurajază spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clienții săi. De asemenea, utilizatorii au opțiunea ștergerii adresei de e-mail din baza de date.
RHYNNA FASHION SRL își rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
Vă informăm că actualizarea preturilor se face zilnic. Din momentul confirmării comenzii, prețurile sunt valabile 5 zile. Dacă produsul dorit are specificația "Stoc epuizat", firma nu poate garanta prețul. Vă reamintim că disponibilitatea produselor în stoc este actualizată automat, ea putându-se modifica oricând pe parcursul procesării comenzii.
Toate produsele comercializate sunt noi. Ele se livrează în ambalajul original al producătorului, fiind însoțite în mod obligatoriu de factură fiscală și de certificat de garanție.
Ne rezervăm dreptul de a refuza clienții care, în relația cu firma noastră, se manifestă inadecvat (prin comportament, limbaj) sau au refuzat fără vreun motiv temeinic livrări făcute anterior.

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conţinut al acestui site, indiferent de natura lui (website design, text, imagini, elemente grafice, software, baze de date şi alte elemente similare), este proprietatea RHYNNA FASHION SRL şi, după caz, a altor terţi care au autorizat RHYNNA FASHION SRL să le utilizeze. Folosirea conţinutului fără acordul RHYNNA FASHION SRL. sau al proprietarilor de drept este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare.

DREPTURI DE MARCĂ

Denumirea Voguet, Voguet.ro, logo-urile Voguet precum şi combinaţiile acestora cu orice cuvânt sau element grafic, folosite în site, sunt mărci ale RHYNNA FASHION SRL. Reproducerea, imitarea, utilizarea acestora fără a fi obţinut înainte acordul RHYNNA FASHION SRL., constituie infracţiunea de contrafacere care se pedepseşte conform legilor în vigoare.LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorul este în mod expres de acord că utilizarea acestui site se face pe propria răspundere. RHYNNA FASHION SRL nu îşi asumă răspunderea şi nu are obligaţii în ceea ce priveşte acurateţea, gradul de utilitate sau calitatea informaţiilor care se regăsesc în orice scop, pe acest site. RHYNNA FASHION SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio scădere a performanţei, întârziere în operare sau în transmitere, defecţiune a liniilor de comunicare şi viruşi informatici transmişi ca urmare a accesării de către utilizator a site-ului www.voguet.ro sau a altui site legat de acesta. Această limitare a răspunderii se referă la şi include orice prejudiciu survenit ca urmare a descărcării oricărui material postat pe www.voguet.ro. În aceste situaţii menţionate,Rhynna Fashion SRl şi angajaţii săi nu vor fi traşi la răspundere în mod direct sau indirect, pentru pagube rezultând din folosirea acestui site.

Inregistarre cont nou

Deja ai un cont?
Intra in cont Sau Reset password