Confidentialitate

În conformitate cu legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, informaţiile referitoare la numele şi adresa dumneavoastră vor fi înregistrate în baza noastră de date.
Am luat toate măsurile ca datele dumneavoastră (nume, telefon, email, adresă) sa fie stocate cat mai în siguranţă posibil. Nu transmitem şi nu oferim spre vânzare nicio informaţie personală către terţi.
Datele de indentificare stocate se referă strict la colectarea datelor în vederea facturării, livrării şi contactării cumparatorului. Informaţiile colectate sunt cele din procesul de comandă şi sunt folosite strict pentru buna desfăşurare a procesului de comandă şi livrare.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să trimiteţi un email către adresa contact@voguet.ro

Inregistarre cont nou

Deja ai un cont?
Intra in cont Sau Reset password